Tips en Advies

 
Sorteer op:
 • Aanschaf van een gereedschap accu.
  Aanschaf van een gereedschap accu.
  19 Weergaven

  5 punten gereedschap accu Aanschaf: Type & capaciteit: Li-ion, NiMH, NiCd Compatibiliteit: Zorg dat de accu past bij je gereedschap. Oplaadtijd & lader: Oplaadtijd & type lader controleren. Duurzaamheid & garantie: Stevige accu met goede garantie kiezen. Onderhoud & vervanging: Goed onderhouden & na paar jaar vervangen.

  lees meer
 • Fietsaccu in topconditie: tips voor optimaal onderhoud
  Fietsaccu in topconditie: tips voor optimaal onderhoud
  39 Weergaven

  Fietsaccu in topconditie: tips voor optimaal onderhoud De fietsaccu is het hart van je e-bike, en net als elk ander belangrijk onderdeel heeft hij aandacht en verzorging nodig om optimaal te presteren. Gelukkig is het onderhoud van een fietsaccu niet ingewikkeld. Met een paar eenvoudige stappen kun je de levensduur van je accu verlengen en er langer plezier van beleven.

  lees meer
 • Alles over de oplader van je elektrische fiets
  Alles over de oplader van je elektrische fiets
  82 Weergaven

  Alles over de oplader van je elektrische fiets: tips & tricks De oplader van je e-bike is een essentieel onderdeel om je fiets optimaal te laten presteren. Om je te helpen de levensduur van je batterij te verlengen en je fiets veilig en efficiënt op te laden, hebben we deze blogpost samengesteld met tips & tricks over de oplader van je elektrische fiets.

  lees meer
 • Alles over de Sparta fiets oplader
  Alles over de Sparta fiets oplader
  91 Weergaven

  Hoe kies je de geschikte Sparta oplader en hoe lang duurt het opladen van Sparta elektrische fiets accu? Je leest hier alles zodat je je Sparta fietsaccu veilig en efficiënt kunt opladen.

  lees meer
 • 5 tips voor het gebruik van een Okin sta-op stoel.
  5 tips voor het gebruik van een Okin sta-op stoel.
  156 Weergaven

  5 tips voor het gebruik van een Okin sta-op stoel. Efficiënt en snel laden voor maximaal zitcomfort. Bestel nu voor direct gebruiksgemak en optimalisatie!

  lees meer
 • De kracht van een geheugenbatterij
  De kracht van een geheugenbatterij
  179 Weergaven

  Geheugenbatterijen zijn kleine, maar krachtige energiebronnen die in diverse apparaten een cruciale rol spelen. Door hun vermogen om data te bewaren, zelfs wanneer de stroom is uitgeschakeld, dragen ze bij aan de betrouwbaarheid en functionaliteit van talloze elektronische systemen.

  lees meer
 • Milwaukee accu’s: De krachtbron voor iedere klus
  Milwaukee accu’s: De krachtbron voor iedere klus
  169 Weergaven

  Waarom kiezen voor de Milwaukee accu’s? Hier vertellen we je alles over de voordelen van het werken met Milwaukee accugereedschap en de opties met de Milwaukee M12 en Milwaukee M18 serie.

  lees meer
 • Opladen & laadtijd van de Makita 18V accu
  Opladen & laadtijd van de Makita 18V accu
  298 Weergaven

  Tips & informatie over de Makita 18V accu: wanneer is een Makita vol en hoe lang duurt het opladen van een Makita accu?

  lees meer
 • Draadloos klussen
  Draadloos klussen
  191 Weergaven

  Draadloos klussen biedt de vrijheid om te werken zonder beperkt te worden door snoeren of stopcontacten. Met draadloze gereedschappen en apparaten kunnen klussers zich gemakkelijk bewegen en werken op verschillende locaties, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik van een stopcontact. Het maakt klussen efficiënter en handiger, waardoor taken zoals bouwen, repareren en renoveren gemakkelijker worden uitgevoerd, zowel binnen als buiten.

  lees meer
 • Hoe lang moet een fietsbatterij opladen?
  Hoe lang moet een fietsbatterij opladen?
  315 Weergaven

  Oplaadtijd fietsbatterij: Ontdek het zelf! De exacte tijd hangt af van een paar factoren: Capaciteit van de batterij: Hoe groter de capaciteit (in Wh), hoe langer de laadtijd. Type lader: Standaardladers zijn langzamer dan snelladers. Leeftijd en conditie van de batterij: Oudere of versleten batterijen laden mogelijk langzamer.

  lees meer
 • Tips voor winterklaar maken e-bike!
  Tips voor winterklaar maken e-bike!
  204 Weergaven

  Ontvang praktische tips om je e-bike winterklaar te maken! Bescherm je elektrische fiets tegen winterse uitdagingen en houd de accu, banden en andere belangrijke onderdelen in topconditie voor een soepele rit in koude omstandigheden. Optimaliseer je e-bike voor winterplezier met eenvoudige onderhoudstips.

  lees meer
 • Kan een e-bike tegen regen?
  Kan een e-bike tegen regen?
  198 Weergaven

  Belangrijk om te weten: hoewel de meeste fietsaccu's spatwaterdicht zijn, zijn ze niet volledig waterbestendig. Onder specifieke omstandigheden kan water of condensatie de behuizing van de accu binnendringen, met mogelijke negatieve effecten op prestaties en levensduur. Het is raadzaam om voorzorgsmaatregelen te nemen.

  lees meer
12>|
Showing 1 to 12 of 16 (2 Pages)